Vi ber om at du som kunde leser nøye igjennom våre Kjøps- og leveringsbetingelser.
Ved å sende din bestilling i vårt bestillingsskjema bekreftes det å ha lest og forstått våre vilkår.

Oppdatert: 10.05.2018

 1. Bestilling
  Alle våre bestillinger går til manuell kontroll og du vil høre fra oss innen kort tid.
  Våre produkter er profilert og tilpasset kundens behov, og har derfor ikke returrett. Det er viktig at du som bestiller kontrollerer dine opplysninger nøye.
  Du vil etter sendt bestilling motta en bekreftelse på e-postadressen du oppgav – kontroller derfor dine innsendte verdier nøye og ta kontakt med oss så raskt som mulig dersom du finner feil/mangler.
 2. Endre produkttype og trykk/design
  Du vil kunne endre type produkt og profilering frem til produksjonsdato, deretter er produktet tilpasset kundens forespørsel og ikke egnet for videresalg, og vi kan derfor ikke gi reklamasjonsrett på feil bestilte produkter.
 3. Betaling
  Din tilkobling til vårt nettsted er kryptert (https) og vi behandler ingen data for kortinformasjon. Våre kunder mottar faktura til avtalt pris. Du vil alltid motta et tilbud før produksjon og levering.
 4. Personopplysninger
  Rått Design AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Din kontaktinformasjon vil aldri bli gjort tilgjengelig for eksterne register eller andre virksomheter, unntaket er der du har kjøpt produkter som skal merkes med personopplysninger som utføres hos våre samarbeidspartnere. Vi sender i slike tilfeller kun detaljer beskrevet av deg i merke/trykk-instruks.
 5. Sosiale medier og nettsted
  Rått Design AS forbeholder seg retten til å benytte varer som er produsert hos oss til videre profilering på egne sosiale medier- og nettsider, selvfølgelig under visse vilkår slik at person- og firmainteresser ivaretas.
 6. Levering
  Vi leverer gjerne per post mot at kunden betaler fraktomkostninger. Du er velkommen til å hente dine produkter i våre lokaler (Jærvegen 61) innenfor våre åpningstider. 
 7. Ansvarsforhold
  Rått Design AS kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle trykkfeil innsendt av kunde. Vær derfor nøye å kontroller din innsending samt korrekturer.