Rått Design AS utfører det meste av visuell kommunikasjon og markedsføring.

Vi produserer og dekorerer alt innen kjøretøy, fasadedekor, skilt og bannere med mer.

 

 

 

Klister, Skilt & Profilering – Våre tjenester

 • Klister / klebemerker
  Som bedrift er det å være synlig og godt profilert noe av det viktigste en kan foreta seg. Hos Rått Design AS kan du komme med enten din idè, ferdig løsninger eller uten noe som helst – da skaper vi det beste for deg sammen! Vi produserer alt av klister og klebemerker.Våre klistermerker holder like bra på 1000 meter over havet som på 3000 meters dybde – prøv selv!

 

 • Kjøretøyreklame
  Vi designer, dekorerer og er spesialister på visuell kommunikasjon av ditt kjøretøy og firma. En godt profilert firmabil er en viktig salgsvare i seg selv. Vi dekorerer alle typer kjøretøy, anleggsmaskiner og båter – generelt alle overflater.

 

 • Firmaprofiler
  For ditt firma kan vi bygge en komplett firmaprofil med logo, arbeidstøy, effekter og reklamemateriell. Vi hjelper deg mer eller gjerne på veien, enten du er i oppstartfasen, eller er et firma med mange års erfaring, men vil ha hjelp til veien videre.

 

 • Skilt
  Det er helt avgjørende for en bedrift å være godt synlig. Skilter leveres i alle fasonger og størrelser – her er valget opp til deg og din bedrift, men vi hjelper deg som kunde gjerne på veien, med alt fra design til ferdig produkt. Skilt kan leveres både i plast og metall.