Rått Design AS utfører det meste av visuell kommunikasjon og markedsføring.

Vi designer, trykker og leverer dekor til alle typer klær og arbeidsutstyr.

 

 

 

Trykk & Design – Våre tjenester

 • Vectorisering
  Vektorgrafikk er nyttig til illustrasjoner og symboler som skal fremheves i media, deriblant annonsering for din bedrift. Skalering av logo- og design kan foretas uten tap av kvalitet. Vi har programvarer og kunnskap til å hjelpe deg med dine profileringer.

 

 • Logo
  Logo-design er en viktig del av din merkevare. En logo er bedriftens «kjennemerke» og skal representere bedriften utad. Vi designer og lager logoer etter dine ønsker og behov.

 

 • Firmaprofiler
  For ditt firma kan vi bygge en komplett firmaprofil med logo, arbeidstøy, effekter og reklamemateriell. Vi hjelper deg mer eller gjerne på veien, enten du er i oppstartfasen, eller er et firma med mange års erfaring, men vil ha hjelp til veien videre.

 

 • Giveaways / reklameartikler
  Vi har et stort utvalgt i reklameartikler som kan gis til ulike forretningsforbindelser. Våre produkter kan leveres med ønsket design og trykk.

  Buff Kopper / Krus   Klær
  Minnepenn  Kulepenner  Lue/caps

 

 • Silketrykk
  Silketrykk er trykk som blir permanent og er ekstremt slitesterkt. Perfekt for profiler av klær- og arbeidstøy for din bedrift. Vi utfører silketrykk på en rekke produkter, ta kontakt – så står vi klare til å hjelpe deg med dine ønsker og behov.

 

 • Trykksaker
  Vi designer, profilerer og trykker nesten alt som har en overflate – det er svært få begrensninger. Våre trykk benyttes av privatpersoner, industri- og landbruk hvor det kreves kvalitet, holdbarhet og ekstrem slitestyrke. Vi har utstyr og kunnskap til å hjelpe deg med dine trykksaker og profileringbehov.